Події

У селі Житомирського району чоловік отримав опіки під час спроби самостійно загасити пожежу

11 May 2024, 10:50

У Житомирській області під час самостійного гасіння пожежі чоловік отримав опіки.

Про це повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«11 травня о 1:11 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарчій будівлі у с. Теснівка Коростишівської територіальної громади Житомирського району. На місці зʼясувалося, що вогонь вже повністю охопив господарську будівлю, а також перекинувся на дерев'яний фронтон та дах житлового будинку, який розташований на відстані 3 м. Ще до прибуття вогнеборців, 69-річний власник помешкання травмувався під час самостійно гасіння полум'я. Працівники швидкої допомоги з попереднім діагнозом опіки 1-2 ступеня шиї та лівого плеча госпіталізували травмованого», - йдеться у повідомленні.

Для оперативного гасіння пожежі було залучено додаткові сили та засоби. Аби забезпечити безперебійну подачу води встановили мотопомпу на водойму, що розташована на відстані 60 м від осередку займання.

Зусиллями рятувальників о 01:45 пожежу локалізували, а о 3:24 ліквідували. Вогнем знищено господарську будівлю, пошкоджено фронтон та покрівлю оселі. Подальшого поширення полумʼя житловим будинком вогнеборці не допустили.

Причина виникнення пожежі та усі обставини наразі встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 9 травня 2024 року сталася пожежа у квартирі двоповерхового житлового будинку у селищі Довбиш, загинули 67-річна жінка та її 43-річний син.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок опіки 
Матеріали по темі