Суспільство

Житомирські патрульні видали майже 100 приписів щодо незадовільного стану доріг

3 May 2024, 17:59

Патрульні підбили підсумки весняного комісійного обстеження вулично-шляхової мережі.

Про це 3 травня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«З 25 березня до 2-го травня на території Житомирської області інспектори відділу безпеки дорожнього руху разом зі службою автомобільних доріг та балансоутримувачами автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів провели весняний комісійний огляд», - йдеться в повідомленні.

Обстеження патрульні проводили за допомогою нового сучасного обладнання — дорожньої лабораторії інструментальної перевірки стану утримання вулично-дорожньої мережі. Усі виявлені факти порушень та інші недоліки фіксували в актах осіннього комісійного обстеження, задля визначення обсягу робіт.

За результатами обстеження інспектори відділу безпеки дорожнього руху видали близько 100 вимог (приписів) на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі.

До адміністративної відповідальності патрульні притягнули 93 особи, зокрема за ч. 1 ст. 140 КУпАП на 45 осіб, за ч. 2 ст. 140 КУпАП на 16 осіб, за ч. 3 ст. 140 КУпАП на 23 особи, за ч. 4 ст. 140 КУпАП на 7 осіб, а за ст. 188-28 КУпАП на 2 особи та за інші порушення, які впливають на безпеку дорожнього руху.

Нагадаємо, у квітні інспектори відділу безпеки дорожнього руху продовжували проводити весняний комісійний огляд автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів.

Як повідомляв Житомир.info, 1 квітня 2024 року на Житомирщині інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали щорічний весняний огляд вулично-шляхової мережі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний припис дорога стан доріг комісійний огляд  
Матеріали по темі